Károly hercegnek köze volt Diana halálához? Előkerült egy levél, ami erre utalhat

Forrás: Getty Images, AFP -
Diana Károly herceg Diana hercegné autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana halála után többször felmerült, hogy a végzetes karambol nem tragikus baleset volt, hanem gyilkosság. Egy alkalommal Károly herceg is képbe került. 

Többször is felmerült már, hogy Diana halála nem baleset volt, hanem gyilkosság. Bár a végzetes ütközés óta eltelt közel 24 év, a mai napig fel-felröppennek újabb információk az esettel kapcsolatban.

Most a Scotland Yard korábbi vezetője, Lord Stevens fedte fel, hogy a baleset után Károly herceget is felkeresték a hatóság emberei. Természetesen nyomós okuk kellett, hogy legyen, ha a brit királyi család egyik tagját akarták kihallgatni. Ez pedig nem volt más, mint Diana levele, melyet két évvel halála előtt írt inasának, Paul Burrelnek - írja az insider.com.

Diana 1997. augusztus 31-én vesztette életét Párizsban Forrás: Getty Images, AFP

A szívek hercegnője arról ír ebben a bizonyos levélben, hogy úgy sejti, férje autóbalesetet tervez ellene, méghozzá azért, hogy zavartalanul együtt lehessen gyermekeik akkori dadusával.

Lord Stevens nem gyanúsítottként, hanem szemtanúként hallgatta ki Károlyt. Végül a vizsgálatok arra jutottak, hogy az autóbaleset nem volt előre megrendezve, így Károly herceg végül kikerült a képből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.