"Sírtam, nevettem, remegtem az idegességtől" - megkérték a magyar színésznő kezét

Forrás: Thinkstock -
eljegyzés Szabó Kitti lánykérés Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt egykori színésznőjét eljegyezte párja. Az örömhírről közösségi oldalán számolt be, majd elmesélte a részleteket. 

Soha nem volt még olyan boldog Szabó Kitt, mint amikor megkérték a kezét. Az örömteli pillanatra a napokban került sor, és a Barátok közt egykori színésznője nem mulasztott el beszámolni a csodálatos eseményről a közösségi oldalán. A kérdés feltételének részleteiről is beszámolt.

A gyűrűt a szüleihez rendelte, nehogy lebukjon, és bár az induláskor volt egy olyan érzésem, hogy most kéri majd meg a kezem ő tagadta az egészet"

Blikknek

"

Végül adott egy levelet, amire az egyik közös idézetünk volt írva, és feltette a nagy kérdést, amire azonnal igent mondtam. Egyszerre sírtam, nevettem, remegtem az idegességtől, de sosem voltam még olyan boldog, mint akkor"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.