A Barátok közt egykori színésznőjét eljegyezte párja. Az örömhírről közösségi oldalán számolt be, majd elmesélte a részleteket. 

Soha nem volt még olyan boldog Szabó Kitt, mint amikor megkérték a kezét. Az örömteli pillanatra a napokban került sor, és a Barátok közt egykori színésznője nem mulasztott el beszámolni a csodálatos eseményről a közösségi oldalán. A kérdés feltételének részleteiről is beszámolt. 

"Martin mindent teljesen titokban csinált. A nyaralás előtt elment a szüleimhez és a hagyományoknak megfelelően kikért. A gyűrűt a szüleihez rendelte, nehogy lebukjon, és bár az induláskor volt egy olyan érzésem, hogy most kéri majd meg a kezem ő tagadta az egészet" - mondta a Blikknek Kitti, akinek Horvátországban kérte meg a kezét a szerelme, méghozzá az egyik kedvenc partszakaszukon.

"Biztos voltam benne, hogy itt jön majd a nagy pillanat, de nem történt semmi. Már kezdtem elfogadni, hogy rosszak voltak a megérzéseim, ráadásul ő is heccelt, mert volt, hogy letérdelt, de csak a cipőjét igazította meg. Végül adott egy levelet, amire az egyik közös idézetünk volt írva, és feltette a nagy kérdést, amire azonnal igent mondtam. Egyszerre sírtam, nevettem, remegtem az idegességtől, de sosem voltam még olyan boldog, mint akkor" - mondta.