Popsihangsúlyos képpel üzen Rubint Réka: "Megpròbàlnak az utadba állva ellehetetleníteni!"

Rubint Réka fitnesz sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy csodás alakját, úgy gondolatait is gyakran megosztja követőivel Rubint Réka. Nos, most egy posztban mindkettőt megtette. 

"A cèlt, TE tűzöd ki! Az utat neked kell végigjàrnod! Az eredményt Neked kell megbecsülnöd ès értèkelned! A belső hangodra Neked kell hallgatnod! A szívedet Neked kell kitárnod! Egyet ne feledj!
SOHA, SENKI nem fog helyetted az àlmaidért tenni semmit! Max.megpròbàlnak az utadba állva ellehetetleníteni! De Te, ilyenkor egy percig se csüggedj! Hallgass a legbölcsebb tanácsadòdra, a belső hangodra, a megérzèseidre és lépj ki a félelmeid rácsa mögül! Vàltoztass és minden meg fog változni körülötted!" - írta képéhez Réka.

A fitneszedző az elmúlt napokat Santorinin, táboroztatással töltötte, ahonnan szintén posztolt. Megmutatta magát tangabikiniben, és azt is megosztotta, hogyan romantikáznak Norbival.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.