Somló Tamás lánya 16 évesen veszítette el édesapját - így él most Lili

Somló Tamás halál gyász emlék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról hírt adtunk, öt évvel ezelőtt hunyt el Somló Tamás. Az énekes lánya, Lili még csak 16 éves volt édesapja halálakor, mostanra viszont felnőtt nő lett, édesanyja pedig azt is elárulta, mivel foglalkozik most.

Szoktunk beszélgetni Tomiról, vagy, ha olyanja van, önállóan hozza fel a témát. Sosem lesz könnyű nélküle, de valahogy túl kellett élni

-mondta Somló Tamás özvegye, Gyöngyvér a Borsnak.

Somló Tamás családja a temetésén. Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A különleges személyisége már egész kiskorában megmutatkozott. Persze minden gyerek egyedi, de a mi gyerekünkről nagyon hamar kiderült, hogy nem egy hétköznapi kislány.

-tette hozzá az özvegy, aki azt is elárulta, Lili örökölte apja tehetségét.

ő sem akarta, hogy a lánya zenész legyen, hiszen a saját bőrén tapasztalta meg, milyen nehéz kenyérkereset. Lili mehetett volna a Zeneakadémiára, adódott rá esélye és lehetősége, hogy az apja nyomdokaiba lépjen, de ő másként döntött. Most Londonban tanul, művészetekkel foglalkozik, később kurátor szeretne lenni.

-árulta el a büszke anyuka, aki teljesítette Somló végakaratát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.