Így érzi magát balesete után Varga Viktor: brutális fájdalmak kínozzák

szenvedés Varga Viktor elviselhetetlen fájdalom gyötrelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, Varga Viktor a hétvégén súlyos lovas balesetet szenvedett, meg is kellett műteni. Az énekes közösségi oldalán számolt be arról, hogyan is érzi most magát. 

Viktor egyre ügyesebben üli meg a lovát, de szombaton súlyos lovas balesetet szenvedett. Meggondolatlanul leugrott az állat hátáról és maga alá fordult a bokája. A szerencsétlenségben egy súlyos ficamot és ugrócsont törést szenvedett az énekes,orvosa tanácsára azonnal meg is kellett műteni. A gerincébe kapott érzéstelenítők miatt most szörnyű, szinte elviselhetetlen fejfájás gyötri.

"A lábam már egész jól van, attól akár haza is mehettem volna, de a műtét miatt olyan sok anyagot kaptam a gerincembe, hogy az teljesen kicsinálta a fejem".

Csak mozdulatlanul feküdni tudok, ha jobbra vagy balra fordítom a fejem, már attól olyan brutális fejfájásom van, hogy azt elmondani sem lehet.

Talán az Isten akarata, hogy feküdjek és pihenjek végre. Így vett rá a kikapcsolásra kicsit. Nem tudom. Ha kiengednek, azonnal megyek vissza a lóra! Ez az egyik. A másik, hogy azt tervezem, hogy olyan gyors gyógyulást fogok mutatni, hogy mindenki meglepődik majd. Meditációval, akaraterővel és természetes gyógymódokkal fogom elérni ezt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.