Ahogy arról mi is hírt adtunk, Szilágyi Szilvi július elején a Maldív-szigeteken pihente ki fáradalmait, azonban a nyaraláson egyedül vett részt. Most kiderült, miért.

Szilágyi Szilviről tavasszal az a hír járta, hogy második babáját hordja a szíve alatt. Caramel gyönyörű felesége cáfolta a pletykákat, és elárulta követőinek, hogy szó sincs terhességről, szimplán felszedett néhány kilót az elmúlt hónapokban.

Nos, nyárra aztán tökéletes formába hozta magát, és hét év után kétrészes bikiniben nyaralt. Az influenszer a Maldív-szigeteken töltött néhány napot, szerelme, Caramel azonban nem tartott vele. Szilvi most elárulta a követőinek, miért.

"Ezt az utat a férjemtől kaptam ajándékba, eredetileg együtt mentünk volna. Nagyon sokszor toltuk a Covid miatt. Közbejött a férjemnek egy Parkos koncert, amire sokat kellett próbálni, én pedig sosem voltam még egyedül sehol igazából." A legjobban alakult ez a dolog. A férjem végre újra tudott dolgozni, alkotni. Én pedig 10 év után kaptam egy hét pihenőt saját magammal. Sok szerepet játszunk az életünkben, anya, feleség, barát, nővér stb. Csodálatos volt ez az 1 hét! Nem voltak feladatok, nem voltak szerepek! Csak én egyedül ezen a csodálatos helyen. Rengeteg könyvet vittem, de inkább csak napoztam egész nap, beszélgettem a helyi emberekkel! Ámulva néztem minden növényt és állatot. Mindenkinek egy ilyen hetet kívánok! Az a tapasztalatom, hogy az ilyen külön töltött hetek csak megerősítenek egy házasságot vagy kapcsolatot. Anyaként pedig a legjobbat tettem Szofival, hogy boldogan, feltöltődve jöttem haza!"

- írta Szilvi, aki nem régiben édesanyjával közös fotót posztolt Insta-oldalra.

Szilágyi Szilvi egy hetet töltött egyedül a Maldív-szigeteken.Forrás: Instagram, Szilágyi Szilvia