Mi történhetett? Férje nélkül ment nászútra Caramel felesége - Fotó

Caramel Szilágyi Szilvi külön nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Ferenc Caramel felesége, Szilágyi Szilvi nemrég lenyűgöző fotókkal árasztotta el az Instagram-oldalát, amelyből kiderült, hogy a Maldív-szigeteken töltött el néhány napot. Az édesanya férje és lánya nélkül, egyedül utazott el a mesés paradicsomba. 

Caramel és felesége, Szilágyi Szilvi hosszú ideje tervezik a nászútjukat, először a házaspár tavaly nyárra tűzte ki az utazás időpontját, amit a koronavírus miatt elhalasztottak, ám idén sem együtt kerítettek sort a mézeshetekre.

Szilvi ugyanis nemrég egyedül utazott el a Maldív-szigetekre, ahonnan lenyűgöző fotókat posztolt az Instagram-oldalára.

Bár a népszerű énekes is nagyon várta már a közös utazást, mivel kislányuk születése óta nem voltak kettesben nyaralni, végül nem tartott feleségével.

A Story magazin információi szerint a pár május végén még közösen készült az utazásra, azt azonban nem tudni, hogy végül Szilvi miért egyedül vágott neki a paradicsomnak.

Caramel felesége, Szilvi nemrég büszkén vállalta szülés utáni alakját: "7 éve nem volt rajtam kétrészes bikini"

Balassa János, Caramel menedzsere elmondta, Caramel, másfél év után először, július 8-án lép fel a Budapest Parkban, amire már hónapok óta készül. Az, hogy a buli megtartható, csak május 22-én derült ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.