"Nem értünk egyet" - ezt reagálta Hopp Csilla ügyvédje az édesanyát ért súlyos vádakra

Hopp Csilla vádemelés ügyvéd bíróság vádak L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, véget ért a nyomozás L.L. Junior és Hopp Csilla kisfiának tragikus halálának ügyében, most az édesanya ügyvédje is megszólalt.

L.L. Junior kisebbik fia, Dávidka 2019 nyarán hunyt el:a tilos jelzés ellenére átszaladt a gyalogátkelőhelyen és elütötte egy autó. Az ügyben rendőrségi nyomozás indult, ami most fejeződött be: az iratokat vádemelési javaslattal adták át az ügyészségnek.

A kisfiú édesanyját, Hopp Csillát, aki jelen volt a tragédiánál, gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolják. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya gondatlan emberölés vétség megalapozott gyanúja miatt, gyanúsítottként hallgatta ki a 29 éves édesanyát. dr. Horváth Gábor, Csilla ügyvédje most megtörte a csendet, és így nyilatkozott az üggyel kapcsolatban:

Hopp Csilla és L.L. Junior közös gyermekük, Dávidka temetésén. Forrás: Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.