Megérkezett Dobó Kata filmjének előzetese: a film 2021 decemberében kerül a mozikba.

A magyar mozikban december 2-tól látható El a kezekkel a Papámtól! történetét Lakner Artúr Édes mostoha című regénye ihlette. A film főszereplője, Dorka eleven, cserfes kislány, akinek élete szomorú egyhangúságban telik özvegy édesapja, András mellett. Amikor András egy napon bejelenti, hogy megházasodik, az élénk fantáziájú kislány hétköznapjai megváltoznak, kalandjai során új barátokra lel, és megismeri a varázslat erejét.

A főbb szerepekben a 11 esztendős Marczinka Bori és Csobot Adél mellett Bokor Barnát, Pálmai Annát, Gubás Gabit, Zsurzs Katit, Nagypál Gábort, Elek Ferencet, Járai Mátét, Pindroch Csabát és Borovics Tamást láthatjuk.

A film a Nemzeti Filmintézet 900 millió forintos gyártási támogatásával készült, technikai rendezője Gulyás Buda, operatőre Reich Dániel (Drakulics elvtárs), a forgatókönyvet Horváth András Dezső (#Sohavégetnemérős) írta, a vágó Csillag Mano, a látványtervező Valcz Gábor, a jelmezeket Bárdosi Ibolya tervezte, a zeneszerző Rakonczai Viktor.

A film előzetesét Dobó Kata saját Facebook-oldalán is megosztotta, és így kommentálta:

Tádám!!!!!! Nagyon vártam ezt a napot! Megjelent az El a kezekkel a Papámtól! előzetese!!!!!!!!!Nézzétek, szeressétek, és írjátok meg mit gondoltok, szeretnétek-e látni!?

A kommentelők eleget téve Kata kérésének, rögtön írtak néhány gondolatot a videó alá.

Lenyűgöző! Talán ennyire Hollywoodi stílusban nem is készült még magyar film

-írta az egyik kommentelő.

Gratulálok, mintha egy Disney mesébe csöppentem volna. Varázslatos ruhák és díszletek

-írta egy másik hozzászóló.