Olyan, mint egy sellő: melltartó nélkül, mélyen dekoltált ruhában szexizik Oroszlán Szonja - Fotó

fotó melltartó nélkül szexi Nyár Oroszlán Szonja
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oroszlán Szonjáról mostanában ritkábban látunk igazán szexi képet, de a színésznő most kitett magáért. A nagy kánikulában ő is kevesebb ruhát vett magára, illetve még a melltartót is otthon hagyta.  

Oroszlán Szonja nemrég tért haza Amerikából, itthon élvezi most a nyári meleget. Azonban nem csak neki, hanem azoknak is nagyon melege lesz, akik megnézik az Instagramra felrakott legújabb fotóját. A színésznő egy mélyen dekoltált, szexi ruhában sétál ki egy medencéből, mely gyönyörűen kiemeli formás melleit. Szonja csábos tekintete már csak hab a tortán.

Szinte hihetetlen, hogy a gyönyörű színésznő mégis szingliként éli mindennapjait. Elmondása szerint a húszas éveiben rengeteg csalódás érte és bár szakmailag sikert sikerre halmozott, sokszor sírt a zárt ajtók mögött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.