Elképesztő fogyáson ment keresztül a TV2 népszerű műsorvezetője, Kasza Tibi, aki jobban néz ki, mint valaha. Közösségi oldalán előtte-utána fotókon mutatta meg, milyen hihetetlen eredményt ért el mindössze két hónap alatt. 

Kasza Tibit megviselte a karantén és a tétlenség, de most újult erővel vetette bele magát a munkába. Nemrég került napvilágra a hír, miszerint a TV2 újra képernyőre tűzi az egyik valaha volt legnépszerűbb műsorát, a Szerencsekereket és a műsorvezető Kasza Tibor lesz.

Tibi mindent megtett azért, hogy top formában térjen vissza a képernyőkre és az Instagram-oldalára feltett előtte-utána képek alapján elmondhatjuk, hogy erőfeszítései meghozták a várva várt eredményt.

Elképesztő átalakuláson ment keresztül Kasza TiborForrás: Kasza Tibor/Facebook

"A meztelen valóság 2 hónap különbséggel. Soha nem hittem, hogy egyszer ilyen büszkén fogom kitenni, hogy honnan kezdtem egy diétát, és hova jutottam el napra pontosan 2 hónap alatt ( április 27- Június 27 ) Magamon próbáltam ki egy diétát és egy saját fejlesztésű termékcsaládot, a próba tétje az volt, hogy csak akkor hozzuk ki, ha bizonyít és sikerül vele hatékonyan és szenvedés nélkül lefogynom. És sikerült! 15 kilót 2 hónap alatt, és közben napról napra energikusabb voltam, bírtam az edzést, motívált a folyamatos eredmény, és nem éreztem azt hogy menekülni akarok az új életmódom kereteiből vissza a zabálásba" - írta a fotók mellé Tibi.

A képek megtekintéséhez kattints IDE.