Elképesztő átalakulás: előtte-utána fotókon mutatta meg Kasza Tibor, hogy hány kilótól szabadult meg

Forrás: Kasza Tibor/Facebook -
fotó műsorvezető Kasza Tibor átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő fogyáson ment keresztül a TV2 népszerű műsorvezetője, Kasza Tibi, aki jobban néz ki, mint valaha. Közösségi oldalán előtte-utána fotókon mutatta meg, milyen hihetetlen eredményt ért el mindössze két hónap alatt. 

Kasza Tibit megviselte a karantén és a tétlenség, de most újult erővel vetette bele magát a munkába. Nemrég került napvilágra a hír, miszerint a TV2 újra képernyőre tűzi az egyik valaha volt legnépszerűbb műsorát, a Szerencsekereket és a műsorvezető Kasza Tibor lesz.

Tibi mindent megtett azért, hogy top formában térjen vissza a képernyőkre és az Instagram-oldalára feltett előtte-utána képek alapján elmondhatjuk, hogy erőfeszítései meghozták a várva várt eredményt.

Elképesztő átalakuláson ment keresztül Kasza Tibor Forrás: Kasza Tibor/Facebook

"A meztelen valóság 2 hónap különbséggel. Soha nem hittem, hogy egyszer ilyen büszkén fogom kitenni, hogy honnan kezdtem egy diétát, és hova jutottam el napra pontosan 2 hónap alatt ( április 27- Június 27 ) Magamon próbáltam ki egy diétát és egy saját fejlesztésű termékcsaládot, a próba tétje az volt, hogy csak akkor hozzuk ki, ha bizonyít és sikerül vele hatékonyan és szenvedés nélkül lefogynom. És sikerült! 15 kilót 2 hónap alatt, és közben napról napra energikusabb voltam, bírtam az edzést, motívált a folyamatos eredmény, és nem éreztem azt hogy menekülni akarok az új életmódom kereteiből vissza a zabálásba" - írta a fotók mellé Tibi.

A képek megtekintéséhez kattints IDE.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.