Újabb titokról rántotta le a leplet Szegedi Fecsó megcsalt exe: "Volt probléma kettőnk között, és az az alkohol és a drog volt!"

Forrás: Szegedi Fecsó/Instagram -
drog ex Géczi Bea alkohol Szegedi Fecsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bea nem tudta tovább tartani a száját, elmondott minden mocskos részletet Szegedi Fecsóval való kapcsolatáról.

A megcsalt exbarátnő úgy érezte, hogy eljött az édes bosszú pillanata. Minden eddig titkolt részletet elárult arról, hogy miket műveltek Szegedi Fecsóval.

Szegedi Fecsó és Bea "De igenis volt probléma kettőnk között, és az az alkohol és a drog volt!" Forrás: Szegedi Fecsó/Instagram

Sokáig azt hittük, hogy Fecsó végre megtalálta az igazit Bea mellett, de erről szó sincs. Mint utóbb kiderült, a kapcsolatuk alatt szinte végig csalta a gyönyörű fiatal lányt. Bea most lerántja a leplet és úgy döntött, hogy ország világ elé tárja, hogy milyen ember is valójában Szegedi Fecsó.

Kitálalt Szegedi Fecsó barátnője, Bea tombol, kidobta a férfit: "Ez az ember mindenkit hülyére vesz"

"Nem vagyok olyan nő, aki hagyja magát, és végignézem azt, hogy porig alázzanak és engem ócsároljanak úgy, hogy semmit nem tettem. De igenis volt probléma kettőnk között, és az az alkohol és a drog volt! Amit együtt előszeretettel csináltunk, és sajnos olyan irányokba vitt el engem, amit már nem tudnék úgy nevezni, hogy én! Sajnálom, hogy idáig fajultak a dolgok, de nem fogom azt nézni, hogy engem beállít egy olyannak, aki önértékelési problémával küszködő sz*r vagyok, úgy, hogy mellette züllöttem a legtöbbet!"

– írta le az őszintén a lány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.