Heti holdnaptár (július 19-25.): Az elkötelezettség és a tenni vágyás ott tobzódik az emberekben

asztrológia horoszkóp Hold
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szombat hajnali Teliholdat követően fogyatkozni kezd égi kísérőnk, a Hold. Ennek elcsendesítő hatását már érezni is fogjuk a hétvége során. A Hold fénye erős, energiája feltöltő hatással lesz péntekig. Habár ezt követően veszít erejéből, de nem gátol minket abban, hogy vágyott céljainkat elérjük. A hét dolgosabbik szakaszában a lendület visz mindenkit előre. Az elkötelezettség és a tenni vágyás ott tobzódik az emberekben. Aki bátor és hajlandó kockázatot vállalni, az nagy nyertese lehet ennek a hétnek. A belőlünk kikívánkozó energiákat és formabontó ötleteket ajánlott szabadon engedni. Ezen a héten is igaz az, hogy épp annyit kapunk, amennyire szükségünk van az adott pillanatban.

2021. július 19., hétfő a ♏ban (Növő hold, Skorpió)

Ez egy kifejezetten energikus nap, de mégis roppant leterhelő lesz, főleg a csapongó érzelmek miatt. Érdekes hírek keringenek, s akad köztük mézesmadzag is, így a becsapás és félrevezetés jelensége is teret nyerhet. Óvatosan a fontos döntésekkel!

2021. július 20., kedd a ♐ban (Növő hold, Nyilas)

A túl sok aktív energia miatt válhat bonyolulttá és fárasztóvá ez a nap. Törődjünk önmagunkkal és a saját feladatainkkal. Jó hír, hogy minden sötétségből van kiút. ha valaki kedves velünk, azt viszonozzuk!

2021. július 21., szerda a ♐ban (Növő hold, Nyilas)

Ajánlott keveset beszélni, helyette inkább csendben figyelni! Okuljunk mások hibáiból, s ne hanyagoljunk el fontos dolgokat és embereket. Főzzünk, süssünk, kedveskedjünk szeretteinknek.

2021. július 22., csütörtök a ♑ban (Növő hold, Bak)

Vegyes hatásokkal teli nap, jöhet jó és bonyolult egyaránt. Ugyanakkor, ha érkezik egy rég várt kihívás, nagy feladat, komoly ajánlat, érdemes arra igent mondani, ezt nem fogod később megbánni.

2021. július 23., péntek a ♑ban (Növő hold, Bak)

Erőteljes nap, a Telihold hatása már érezhető. Mivel folyamatosan zajlódnak az események, alkalmanként elveszíthetjük az irányítást. Sok a megválaszolatlan kérdés, és aligha fognak megérkezni a válaszok...

2021. július 24., szombat a ♒ben (Telihold, Vízöntő)

Értelemszerűen ez egy mozgalmas, energikus nap lesz, az egészséges önzőség megélése ajánlott! Olyat tégy, ami számodra kedves és vágyott! A legfontosabb az, hogy ne mások problémáját akard megoldani.

2021. július 25., vasárnap a ♒ben (Fogyó hold, Vízöntő)

Átfordultunk a fogyatkozás, csökkenés, elengedés fázisába. Ha valami vagy valaki menni akar, azt engedd el! Ha valaki bajt akar kavarni, az megtalálja a módját ennek. Spirituális ember törekedjen a csendre és a békére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.