Röhögőgörcsöt kapott a vőlegény, amikor először meglátta a menyasszonyt - ez volt a furcsa reakció oka - Videó

Forrás: Kevin Chole Photography
Forrás: Kevin Chole Photography -
jelmez menyasszony röhögőgörcs vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy vőlegény számára az pillanat, amikor először meglátja szíve választottját menyasszonyi ruhában, egy örökké emlékezetes pillanat. Elizabeth Gardner párjának biztosa, ő ugyanis röhögőgörcsöt kapott, mikor meglátta élete szerelmét.

Elizabeth Gardner egyedi módon szeretett volna férjhez menni, örömkönnyek helyett inkább a nevetéstől kicsorduló könnyeket szerette volna látni leendő férje szemében. A fiatal feleség elégedett lehet, mert garantáltan felejthetetlen pillanatokat okozott párjának nem mindennapi jelmezével.

A leendő férj egy romantikus hídon izgatottan várta szerelmét, arra azonban végképp nem számított, hogy

menyasszonya egy T-rex jelmezben áll majd elé.

Amikor megfordult annyira meglepődött, hogy rögtön röhögőgörcsöt kapott.

"A legjobb az egészben, hogy a vicces pillanatról videó is készült. Lássuk csak! Anyukám leánykori neve Rex, én is viselem ezt a nevet. Úgy gondoltam, vicces lesz felvenni ezt a jelmezt azon a napon, amikor Rex-ből Gardnerré válok. Kicsit azért izgultam, hogy fogadja"

- mesélte a Huffington Postnak az ifjú feleség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.