Végleg betelt a pohár: Britney Spears olyat tett, amire senki sem számított

Britney, Instagram -
Britney Spears kiborult beszólt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig úgy tűnt, Britney Spears csak pszichedelikus táncai mutogatására használja a közösségi oldalát, ám most olyat tett, amire senki se számított.

Az énekesnő, aki bár 39 éves, mégis apja a gyámja, és gyermekeit se nevelheti, most teljesen kiakadt, és igen durva posztban osztotta ki a hozzá közel állókat, akiktől nem kapott segítséget.

Britney Spears teljesen kiakadt Britney, Instagram

"Nincs annál rosszabb, mint amikor a hozzád legközelebb álló emberek, akik sosem álltak melletted, mindenfélét posztolgatnak rólad! Hogyan mernek ezek az emberek egyáltalán bármit is mondani... egyáltalán kinyújtották a kezüket, hogy felsegítsenek engem, amikor szükségem lett volna rájuk? Kinyújtották a kezüket, amikor fuldokoltam? És még van pofád bármit is mondani a helyzetemről, csak hogy magadat mentsd nyilvánosan!" - írta Britney Spears.

A teljes üzenetét itt olvashatod el:

Az énekesnő utána kitett egy posztot azok számára is, akik kritizálják a táncos videóit. Ennek hangvétele azonban annyira durva, hogy csak egy minimális részt emelünk ki belőle. Ebben Britney arról ír, hogy a popszakma és az, ami vele történt együttesen ölték meg az álmait, és már csak a remény maradt számára, hogy egyszer újra színpadra állhasson. Az elmúlt 13 évében az apja irányította az életét, amiből már elege van, és igen, ő továbbra is bízik ésreménykedik, akinek pedig ez nem tetszik az elmehet a... tudjuk hová.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.