Csúnyán beolvasott követőinek Emily Ratajkowski: "Szégyelljétek magatokat!” - Ezzel vádolták

rajongók anya beszólás Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emily Ratajkowski nagyon sok negatív hozzászólást kap azon képei alatt, amelyen gyermekével látható. A szexi édesanyánál azonban most betelt a pohár és határozottan visszaszólt az őt támadóknak. 

EmilyRatajkowski tavaly októberben jelentette be, hogy hamarosan anyai örömök elé fog nézni. A hír sokakat meglepett, ugyanis nehezen tudták elképzelni a brutál dögös modellt, aki többnyire villantós, meztelen fotóiról híres, édesanyaként.

Kisfia, aki a Sylvester Apollo Bear nevet kapta, idén március 8-án látta meg a napvilágot, édesanyja közösségi oldalán pedig azóta is gyakran feltűnik.

Emilyt az elmúlt hónapokban egyre többen bírálták az Instagram-oldalán. Van, aki abba kötött bele, hogyan tartja kisfiát, de volt, aki azt írta neki, hogy nem érdemli meg az anyaságot. Ezt már a modell sem hagyta szó nélkül - írja az Independent.

"Szégyelljétek magatokat! Nem érdekel, hogy engem utáltok, vagy a celebeket, vagy csak simán a nőket, de éppen elég elképesztően félelmetes önmagában is a szülővé válás, és senki nem érdemli meg, hogy idegenek azt mondják neki, hogy sz*r anya"

- fakadt ki a modell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.