Puskás Ferenc életéről szóló musicalt mutattak be a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Az előadáson két díszvendég is részt vett: Reka és Ane Spanyolországból utaztak ide azért, hogy láthassák világhírű családtagjuk nem mindennapi életét megelevenedni a színpadon.

Puskás Ferenc egyetlen lányának, Anikónak egyik gyermeke, Reka Damboera és az ő lánya, Ane De Juan Damboera meghívást kaptak a világhírű focista életéről szóló színdarabra, és a koronavírus miatti korlátozások enyhítése után el is tudtak utazni Szegedre Spanyolországból, hogy személyesen is megtekintsék az előadást.

Mindkét nap megnézték a musicalt,  ez sokat elmond – mesélte a Borsnak Veréb Tamás, aki a címszereplőt, Puskás Ferencet alakítja a darabban.

A színész szerint nagyon megtisztelő, hogy egy ilyen fontos és közkedvelt karaktert játszhat. Bármilyen komplex feladatot is jelent ez a színdarab a számára, mégis nagyon közel áll a szívéhez, ugyanis a kollégákkal igazi családias, baráti kapcsolat alakult ki közöttük, amilyet eddig még nem sokszor tapasztalt.

Tamás elmondta azt is, hogy az egykori világklasszis labdarúgó unokája és dédunokája nagyon kedvesek és közvetlenek voltak. A két hölgy annak ellenére, hogy keveset beszél magyarul, mégis szemmel láthatóan elérzékenyült az előadások során.

Komoly dráma megélni, hogy a színpadon látod a családi történeted – hangsúlyozta a színész, aki úgy véli, ilyen esetben a nyelvi akadály nem jelent gondot, sokkal erősebb érzelmeket mozgat a személyes szál.

A jóképű színész Puskás dédunokájával, Ane-val egy szelfit is közé tett az Instagram oldalán: