Rendőrök vitték el Britney Spears párját - ez volt az oka

rendőrök szerelem Britney Spears Sam Ashgari
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfő délután Los Angeles közelében Britney Spears szerelme, Sam Ashgari az autójával balesetet okozott. A férfit rendőrök vitték el a helyszínről.

Sam Ashgari egy jeep hátuljába hajtott bele, de szerencsére senki sem sérült meg a koccanásban. Úgy tudni, az énekesnő nem volt ott a balesetnél.

A férfit ezután bekísérték a rendőrségre az egyenruhások, amiről később a közösségi oldalán is beszámolt. Elismerte, ő volt felelős a balesetért, a rendőrök pedig csak azért vitték el a helyszínről, hogy felvegyék a jegyzőkönyvet - írja a Page Six.

"Még két hete sincs, hogy megvettem ezt a baba autót, és máris baleseteztem vele. Amikor ilyen dolgok történnek, mindig arra gondoljatok, hogy ezek akadályozzák meg a nagyobb rosszat. Mindig csak a jóra fókuszáljatok és élvezzétek az életet"

- olvasható az Instagram-oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.