Britney Spears-t egy Starbucks előtt kapták lencsevégre, amint épp kávéja felé nyúl. A szenzáció azonban az, hogy egy gyémántgyűrű csillogott az ujján. Ez elég meglepő azok után, hogy azt állította, édesapja megtiltotta neki, hogy feleségül menjen barátjához. 

Britney a múlt hónapban azt állította, hogy édesapja - akinek gyámsága alatt áll már évek óta - megtiltotta neki, hogy feleségül menjen barátjához, a 27 éves Sam Asgharihoz, akivel 2016 óta randevúzik. A popsztár arra is panaszkodott, hogy az apja életének minden percét ellenőrzi és fogamzásgátlásra is kényszeríti, hogy ne szüljön több gyereket.

Britney Spears ujján egy gyémántgyűrű csillog.Forrás: Britney Spears, Instagram

Ennek tükrében meglepő az a lesifotó, ami egy Starbucks előtt készült Britney-ről: a popsztár kezén ugyanis egy eljegyzési ékszernek tűnő gyémántgyűrű csillogott - írja a Daily Mail

Britney Spears az elmúlt években mindent megtett azért, hogy kiszabaduljon édesapja gyámsága alól, de egyelőre nem járt sikerrel. Mostanában az énekesnő eléggé kifordult önmagából, még saját húgának is hadat üzent.

A fotókat Britney gyűrűjéről ITT tudod megnézni.