Snoop Doggnak elment a hangja, amit észre se vett: ez történt

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Randy Shropshire -
Snoop Dogg rapper celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rappert napok óta nem hallják a követői, akit vagy nem érdekel, hogy mi történik az élő közvetítései alatt, vagy pedig pedig egyáltalán nem is tud róla, hogy hang nélkül élőzik.

A rappernek 400 ezer feliratkozója van a Twitch-csatornáján, ahol Doggydogg20 néven van jelen. A hip-hop sztár sorra szívja a füves cigit, közben pedig a Maadden nevű NFL-játékkal játszik. Az online streamnek azonban nincs hangja, tehát hiába játszik és beszél közben, egy hangot sem hallani. A követői jelezni sem tudnak a rappernek, hiszen a közvetítéseknél a hozzászólási lehetőségek ki vannak kapcsolva - írja a Blikk.

A rappert napok óta nem hallják a rajongók Forrás: AFP/2016 Getty Images/Randy Shropshire

Egyesek szerint Snoop maga némította le a közvetítéseket, mások szerint a streameken soha nem is a sztár játszott, hiszen előfordult, hogy miközben az általa irányított karakter előremozdult, ő éppen mindkét kezét használta egy spangli meggyújtásához.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.