Takarítók teregették ki a szennyest: "Rendszeresen dobta az ágy mellé a használt tamponjait"

Forrás: Shutterstock -
szennyes takarító titok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A takarítók sok furcsa dologgal találkoznak, a legbizarrabb tapasztalataikat pedig most meg is osztották. 

A takarítók munkája nagyon fontos, de nem mindig hálás. Főleg az ügyfélen múlik, hogy milyen élménnyel távozik a lakásból a takarító. És bizony vannak olyan otthonok, aminek az ajtaján elborzadva léptek ki. Most megosztották a legbizarrabb tapasztalataikat.

Takarítók tálaltak ki arról, milyen bizarr élményekben volt részük - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

"

a lakásban mindenhol hányást, vért, egy adag levágott hajat, egy bugyit és néhány boros üveget találtam,

Joy

A 28 éves Emmának rendszeresen hagyott kellemetlen meglepetést az ágy mellett az ügyfele. "A kedves ügyfél rendszeresen dobta az ágy mellé a használt tamponjait, amiket ott hagyott, majd nekem kellett összeszednem és kidobnom. Egyszer sírtam is közben" - árulta el.

A 38 éves Imolát pedig pénzzel tesztelték az ügyfelei: egy 100 forintost hagytak a földön. Miután felvette, és körbenézett, hogy hova tehetné le, a tulajdonos kirontott a szobából azzal a felkiáltással, hogy látta a kamerán, hogy hezitál, és valószínűleg el akarja tenni. "Megköszöntem a bizalmát, és a takarítószereimet ott hagyva kirohantam a házból."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.