Palácsik Lilla és férje, Visváder Tamás a napokban a harmadik házassági évfordulójukat ünnepelték. A gyönyörű fotóművész és kedvese már hét éve vannak együtt.

Palácsik Lilla és Visváder Tamás élete kívülről tökéletesnek tűnhet, hiszen boldogságukat a tavalyi évben kisfiuk érkezése koronázta meg.

A fiatalok kettesben, meghitt körülmények között ünnepelték harmadik házassági évfordulójukat július 21-én egy étteremben. A romantikus vacsora idején a nagyszülők vigyáztak kisfiukra, Noahra - írja a Bors.

"Azért esett a választásunk a Mátyás-templomra, mert korábban odajártunk majdnem minden vasárnap istentiszteletre. Azt is elhatároztuk, hogyha Noah nagyobb lesz, ugyanitt fogjuk tartani a keresztelőjét" – mondta az egykori modell. 

A fotós felidézte a kezdeti időszakot, amikor ő már érezte, hogy egymással fogják leélni az életüket. Férjében a kisugárzása és a magabiztossága fogta meg. Tamás az első randijukon búcsúzóul homlokon csókolta a lányt, amiben a tisztelet, szeretet, a védelem és biztonság érzése egyszerre forrt össze.

A gyermekük érkezése sem jelentett fordulópontot kapcsolatukban, hiszen olyan, mintha Noah mindig is velük lett volna. Lilla pedig elismerően beszélt férjéről:

"Ő volt az, aki segített megtalálni önmagam és a céljaimat. Ő tanított meg arra, hogy azzal foglalkozzak, amit szeretek. Így lettem fényképész. Bár ellentétei vagyunk egymásnak, de kiválóan tudunk együttműködni."