Klausmann Viktor elárulta, meddig jutottak a protekciós versenyzők a Szerencsekerékben

Szerencsekerék forgatás kulisszatitok Klausmann Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klausmann Viktor számára az országos ismertséget a Szerencsekerék című műsor hozta meg, amellyel kapcsolatban most meglepő kulisszatitkokat árult el a műsorvezető.

Két éve volt már képernyőn Klausmann Viktor, az egykor nagy nézettségnek örvendő Ablak című produkció munkatársaként dolgozott. A nézők már ismerték az arcát, ám az országos ismeretséget a Szerencskerék című műsor hozta meg számára.

"Amerikában 1978 óta megy folyamatosan a Szerencsekerék, de hozzám egy kis vargabetűvel, a németeken keresztül jutott el. Nagy kihívás volt, hiszen egy olyan vetélkedőt kellett vezetnünk, amilyenhez hasonló még soha nem volt a magyar tévében. Szerencsére jó csapatunk volt, Prokopp Dóri kezelte a falat – megszámíthatatlan kilométereket gyalogolt az adások alatt –, Gajdos Tamás a komolyságát adta, én magam pedig a fiatalságot, a lazaságot próbáltam becsempészni a műsorba" - mesélte Klausmann a Borsnak.

A népszerű műsor nemrég indult újra a TV2-n, bár már nem Viktor vezetésével.

Klausmann Viktor számára az országos ismertséget a Szerencsekerék című műsor hozta meg Forrás: Facebook/Mokka

"Egyelőre még nem néztem az adást, mert tudom – ahogy ez nálunk is előfordult – az első hetekben még akadnak döccenők a felvételek alatt. Abban viszont biztos vagyok, hogy sikeres lesz, mert a műsorvezető, Kasza Tibi vérprofi a kamerák előtt" - mondta.

A műsorvezető elárulta, hogy annak idején öt nap alatt vettek fel egy hónapra való adást, amelyekbe a játékosok kőkemény rosta után kerülhettek be. Megesett, hogy egy-egy "protekciós" bekerült a versenyzők közé, de ők az adást megelőző tesztfelvételeken egytől egyig elbuktak.

"Emlékszem, milyen buktatókkal szembesültünk a kezdetekkor.

Megesett, hogy a felvétel alatt, pedig már éppen kész lettünk volna, összeomlott a számítógépes rendszer. Már legalább hatodik-hetedik óránál tartottunk, és kezdhettük előlről az egészet. Magamnál jobban csak a versenyzőket sajnáltam akkor. De, a problémákat ma már viccesen mesélném el, olyan ez, mint amikor a férfiak az egyébként gyűlölt katonaélményekre emlékeznek évtizedek múltán"

- tette hozzá.

Viktor ma már nem a médiában, hanem szakképzett vízimentőként keresi a kenyerét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.