Gáspár Evelint még gyerekként ismerte meg az ország, az utóbbi években viszont kilépett apja árnyékából, és bebizonyította, hogy egyedül is megállja a helyét a médiában.

Evelin sokszor került az érdeklődés középpontjába, volt, hogy szexuális élményeiről vallott, hol pedig szerelmi csalódásairól beszélt őszintén. A 27 éves lány most a Vasárnapi Blikknek mesélt életéről, és arról, mit jelentett számára a sokakat szórakoztató Győzike show.

 Őszinte, hűséges és kitartó vagyok  

-kezdte az idősebbik Gáspár lány, aki mindig meghökken azokon a rosszindulatú kommenteken, amiket fotói alá írnak, de már megtanult nem foglalkozni ezekkel. Evelin arra a kérdésre is válaszolt, nehéz-e Győzike lányának lenni.

"Igen, mert az árnyékában élve általa ítélnek, bélyegeznek meg, és sokszor a tetteiért is engem vonnak felelősségre. A Győzike show-ban a valós énemet nem ismerhették meg, az a szenzációról szólt, nem volt jó hatással az életemre, sőt (...) Emlékszem, kilenc- vagy tízéves lehettem, amikor egy osztálykiránduláson felismertek az emberek egy gyárban, és örültek, hogy találkozhatnak velem. Persze a többiek előtt ciki volt, mert másra sem vágytam, mint hogy beolvadjak közéjük. Az osztálytársaim elfordultak tőlem, és a szünetekben azokat mondták vissza nekem, amiket otthon a szüleiktől hallottak

-mesélte őszintén.

Gáspár Evelin még gyerek volt, amikor megismerte az ország.Forrás: Gáspár Evelin/Instagram

"Már tudom, a párkapcsolataim is azért sikerültek úgy, ahogy, mert nem tettem helyre a korábbi sérelmeket, fájdalmakat, amelyek fiatalon értek. Felnőttként kezdtem pszichológushoz járni, hetente megyek terápiára, és segít, közben sokat dolgozom magamon is

-vallotta be őszintén Evelin, aki sokáig könyörgött szüleinek, hagyják abba a Győzike show forgatását.

"Amikor nemet mondtak, megértettem, hogy ebből élünk. Sokat köszönhetek annak az időszaknak, mert a saját káromon tanultam meg, milyenek az emberek, és ha „cigányoznak", emelt fővel kell viselni. Akkoriban sokat sírtam, és nem volt segítségem, hogy feldolgozzam" 

-tette hozzá Győzike lánya, aki a forgatás végeztével, 2010-től tapasztalta meg, milyen a hétköznapi emberek élete.