Összeházasodott a magyar színészpár: itt vannak ez első esküvői fotók

esküvő Kiss Péter Balázs Kulcsár Viktória
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Július 17-én összeházasodott Kiss Péter Balázs és Kulcsár Viktória. Családi körben ünnepeltek, a barátokkal jövőre buliznak majd.

Péter januárban kérte meg Viki kezét, és úgy döntöttek, nem várnak sokat az esküvővel.

"Nagy esküvőt tervezünk, rengeteg olyan barát, kolléga van körülöttünk, akikkel szeretnénk ezt a pillanatot együtt átélni. Sokáig bizonytalan volt a helyzet a járvány és a szervezés miatt. Végül úgy határoztunk, nyár közepén csak a család jelenlétében tartjuk meg a szertartást. A rokonság az ország két végén él, eddig nem volt nagyon lehetőség a találkozásra, így a házasságkötés mellett egy családegyesítő buli is volt" - mesélte a Borsnak a színész.

A pár ragaszkodott ahhoz, hogy vízparton legyen a ceremónia, ezért különleges helyszínt választottak:
"A Római-parton a Csónakház Mulató mellett döntöttünk, ahol egy nagyon kellemes estét töltöttünk el. Minden úgy sikerült, ahogy azt szerettük volna. Jövőre tartunk egy olyan esküvőt, ahova meghívjuk az összes barátunkat. Egy kempinget vagy tábort képzelek el, ahol egy nagy kerti partit csaphatunk."

Az esküvői fotókat itt nézhetitek meg!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.