Berki Mazsi pánikolva rohant, hogy megakadályozza a tragédiát

séta kutya Duna Berki Mazsi tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Mazsi hamarosan karjaiban tarthatja első gyermekét. Jelenleg azonban kutyái is feladják neki a leckét.

A várandós kismama akinek napról napra kerekebb a pocakja,fejvesztve rohant kutyái után, mivel a háromból ketten elmerültek a Dunába.Mazsi annyira pánikba esett, hogy táskáját eldobva szaladt utánuk.

Mazsi a barátnőjével és három kutyusával sétált a Duna-parton, amikor a kismamát egy szempillantás alatt elöntötte a félelem.

Szerintetek ki fáradt el jobban? Kutyàk vagy Én ♀️? Nyugodt, békés séta 3 francia bulldoggal a Római-parton ... ne is álmodozzak Aztán hamarosan babakocsi kíséretünk is lesz az lesz ám az igazi kihívás Ma persze háromból kettő teljesen elmerült a Dunában... én meg táskát eldobva rohantam utánuk... érdekes hogy nyugodt tudtam maradni, hisz tudom, hogy tudnak úszni, de nem volt kérdés , hogy csapot papot otthagyva rohanok hozzájuk a 2 eset között 3 perc telhetett el... nem véletlen tesók jaaaa és akkor még nem a stégen ültünk, hanem barátnőmmel beszélgettünk a parton ... de mindent leszámítva feltöltve jöttem haza

-írta Mazsi a képek alá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.