Megható posztot tett közzé Szandi: "Attól a pillanattól kezdve összefonódott az életünk"

Bogdán Csaba Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közösségi oldalán emlékezett meg tegnap első csókjukról Bogdán Csabával Szandi. Az énekesnő és férje a mai napig boldog házasságban élnek: három gyermekük született. 

"Ma 29 éve történt.
16 éves voltam... A nyári turnémon a koncert után a rév-komáromi Európa szállóban anyukám egy jó éjt puszival búcsúzott el tőlem de én leszöktem a bárba, ahol a zenekar lazított. Amikor leértem, Csabi meglátott és mindketten éreztük, hogy annyi beszélgetés és félreérthetetlen gesztus után eljött a pillanat. Hiszen a legeslegelső zenekari próba óta egy láthatatlan szál kötött össze minket. A bárzenekar azonnal belekezdett egy lassú dalba -mintha tudták volna- és mi elkezdtünk táncolni. Majd Csabi megfogta a kezemet és felkísért. Aztán -hol máshol?- az első emelet halljában elcsattant az első csók. 1992 július 24. este kb. 11 óra. Attól a pillanattól kezdve összefonódott az életünk. Örökre
Összetartozás, szövetség, őszinteség, tisztelet, önzetlenség...ezek a szavak jutnak eszembe...." - írta a Facebookon Szandi.

Az énekesnő a minap azt is megmutatta, hogyan festett 26 éve, amikor elhagyta a szülői házat és összeköltözött párjával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.