Mila Kunis és Ashton Kutcher nem ragaszkodik a napi fürdéshez: gyerekeik is akkor mennek a kádba, ha koszosak

Fotó / AFP -
Ashton Kutcher Mila Kunis gyerekek fürdetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mila Kunis és Ashton Kutcher egy podcast-adásban árulták el, hogy ők nem fürdetik meg mindennap a gyerekeit, csak akkor, ha koszosak. A gyerekorvos szerint ez egyáltalán nem egészségtelen.

A két hollywoodi színész, Mila Kunis és Ashton Kutcher nemrég árulták el, hogy ők bizony nem fürdetik meg minden nap a gyerekeiket. A 6 éves Wyattet és a 4 éves Dimitrít csak akkor teszik kádba, ha tényleg piszkosak.

"Úgy nőttem fel, hogy nem volt meleg víz gyerekkoromban, úgyhogy nem zuhanyoztam gyakran. De a gyerekeimet sem mosdatom meg minden nap, és én nem az a szülő voltam, aki fürdette az újszülött babáit"

- vallotta be Kunis egy podcast-adásban.

Mila Kunis és Ashton Kutcher csak akkor fürdetik meg a gyerekiket, ha koszosak Fotó / AFP

"Ha látod, hogy koszosak, mosd meg őket. Egyébként nem szükséges" - tette hozzá a férje, Kutcher.

Daniel Ganjian gyerekorvos szerint a hollywoodi sztárpár helyesen cselekszek, ugyanis a testünk természetes olajokat termel, hogy hidratálja és védje a hajunkat, bőrünket. Jó, ha ebbe a természetes folyamatba nem avatkozunk bele túl gyakran. Amerikai bőrgyógyászok szerint is az az egészséges, ha a babákat kétszer egy héten, a picit idősebb gyerekeket legalább egyszer egy héten megmosdatjuk - írja az Insider.

Ganijan szerint a fürdés gyakoriságát inkább csak a pubertás kor elején, tíz éves kor körül érdemes megnövelni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.