T-String, brazil, hipster vagy alakformáló? A nagy bugyimustra

fehérnemű nők bugyi magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Te milyen bugyit hordasz általában? Egyáltalán hány típust ismersz? Az alábbiakban összeszedtük az ismert és kevésbé ismert női alsónemű fazonokat, hogy mindenki megtalálhassa a hozzá legjobban illőt.

A legtöbb nő biztosan egyetért velem abban, hogy a jó fehérnemű nagyon fontos. És hogy milyen a jó fehérnemű? Nos, ez attól függ, kit kérdezünk. Sőt attól is függ, éppen hova készülünk, és mit viselünk a bugyi felett. Mi most három kategóriába soroltuk a nők legintimebb ruhadarabját, de pusztán ennyivel nem elégedtünk meg...


A szexi


Tangát akkor választ az ember lánya, ha igazán dögös fehérneműt akar viselni, vagy ha olyan ruhát húz fel, amely kifejezetten a popsijára tapad. De gondoltad volna, hogy a legszexibbnek kikiáltott tanga fazonnak több típusa is létezik? Pedig így van.

T-String
A T-String avagy zsinórtanga az egyik felforróbb bugyi fazon, amit magunkra kaphatunk. Na persze nem azért, mert olyan meleg lenne, hanem mert olyan keveset takar. Konkrétan a fenék teljesen csupasz marad és voltaképpen hátul egy vékony zsinórból áll az egész – ahogyan azt a neve is mutatja. Ez biztosan nem üt át még a legvékonyabb anyagú szoknyán, nadrágon sem, de különleges alkalmakkor is jól bevethető.

V-String
A V-String egy leheletnyivel többet takar, mint a G-String fazonú tanga, de tényleg csak leheletnyivel. A popsi itt is teljesen szabadon marad, viszont a derékrésznél V alakban kiszélesedik. Szűkebb ruhák alatt ez sem vág be sehol, így főleg alkalmakra vagy randevúkhoz ajánlott.

A V-String egy leheletnyivel többet takar, mint a G-String fazonú tanga Forrás: Shutterstock

Klasszikus tanga
A klasszikus tanga a fentiekhez képest már-már konzervatívnak tűnik, holott ez is meglehetősen keveset takar a viselőjéből. Bár elől egy normál bugyihoz hasonlít, hátul – tanga lévén – szintén sokat láttat, mert bár T alakban igazodik a popsihoz, azért a nagyobb részét szabadon hagyja. Ez az egyik legnépszerűbb bugyi fazon, bár inkább a fiatalabb korosztály kedveli.

A kifinomult


Akármennyire is a tanga tűnik a legszexibb bugyinak, akadnak olyanok, akik sokkal kívánatosabbnak tartják a kifinomultabb, sejtelmesebb fehérneműket, azokat amelyek takarnak is, meg nem is, s így igazán rafinált szabással rendelkeznek.

Brazil alsó
A brazil alsó vagy brazil tanga, féltanga egy igazán izgalmas fazon. Ez pont az a típus, amely láttat is, de takar is, ugyanis a popsi ¾-ét pőrén hagyja, ám a hátsó része többet takar, mint a normál tangáé. Ráadásul sok esetben csipkéből vagy valami áttetsző anyagból készül, így még inkább nőies az összhatás. Kényelmes és egyben szexi viselet is.

Francia bugyi
A francia bugyi szintén nagyon népszerű és kifejezetten elegáns darab. Elől egy normál bugyira hasonlít, de az oldalsó pántok meglehetősen szélesek, ugyanakkor a popsi alsó részét szabadon hagyja, szeitszígy azt mondhatjuk, hogy anélkül kelt visszafogottan szexi hatást, hogy közönségessé válna. Ezt a típust sokszor csipkebetétekkel bolondítják meg, de az sem ritka, hogy az egész csipkéből készül.

A francia bugyi szintén nagyon népszerű és kifejezetten elegáns darab Forrás: Shutterstock

A klasszikus
A klasszikus bugyit mindenki ismeri, bár ez a fazon folyamatosan változik kicsit, a felsőruházat divatjával együtt. Manapság jóval a köldök alatt kezdődő derékrész jellemzi, de néhány évtizede még magasan záródott a klasszik bugyi. Ami viszont változatlan, hogy a csípőnél közepesen széles a pántja, és szinte az egész popsit befedi. Alváshoz, sportoláshoz kiváló, de akik az igazán kényelmes fehérneműre szavaznak, azoknak szintén ezt a típust ajánljuk.


Az alakformáló


Ha fehérneműről beszélünk, akkor bizony nem mehetünk el szó nélkül az alakformáló típusok mellett sem. Ezek lehetnek kényelmesek vagy kevésbé kényelmesek, ám egy közös bennük: összetartják és szebbé varázsolják a csípőt és a popsit, sőt akár a derekat is.

Hipster
A hipster nem kifejezetten alakformáló fehérnemű, ám mivel az oldalsó pántjai határozottan szélesek, remekül tudja korrigálni a csípőtájéki párnácskákat. Mindehhez viszonylag alacsony derékrész párosul, így akinek inkább úszógumija van, annak nem ez a legmegfelelőbb választás.

Maxi bugyi
A maxi bugyi ápol és eltakar. A derékrésze nagyjából a köldökig ér, míg az oldalpántok a lehető legszélesebbek, és az egész popsit befedi, így fent is, lent is összetart. Nincs mit szégyellni azon, ha valaki egy ilyen fazont választ, hiszen kényelmes és praktikus, ráadásul ebből biztosan nem buggyan ki semmi rejtegetni való.

A maxi bugyi ápol és eltakar Forrás: Shutterstock

Alakformáló bugyi
Bár ebben a szekcióban eddig is „alakformáló" fehérneműket mutattunk be, az igazi nagyágyú mégis a valódi alakformáló bugyi, amelynek a dereka a köldök fölé, az oldalsó része pedig a combtőig ér. Ráadásul a hasnál általában varrások és speciális anyagok segítenek a hurkácskák eltüntetésében, és a popsit is maximálisan összetartja. Ez a típus nem mindig a legkényelmesebb, mert itt-ott szoríthat, nyomhat, de alkalmanként érdemes viselni.

Száras bugyi
Az alakformálást a száras bugyival lehet a végletekig fokozni. Ez egészen magas derékrésszel rendelkezik, a szára egészen a combközépig ér, így azoknak ideális, akik nemcsak a pocakjukat és a csípőjüket, de a combjaikat is formálni szeretnék a ruha alatt. Olyan, mint egy biciklis nadrág, csak közben össze is tart, bár kétségtelen, hogy nyáron biztosan nem ez lesz a kedvenc fehérneműje senkinek.

Ha pedig érdekel, hogy elődeink mit hordtak a szoknya alatt, azaz hogyan alakult a bugyi történelme, akkor olvasd el korábbi írásunkat is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.