Szinetár Dóra nagyon ritkán beszél magánéletéről és kisfiáról, a lassan 4 éves Benjaminról. Most azonban kivételt tett, és a HOT! magazinnak elárulta: néha még szoptatja a kisfiút.

"Nem véletlenül szültem 10 évenként a gyerekeimet. Nagyjából tízévenként éreztem azt, hogy az adott kiskorú már akkora, hogy tudná nélkülözni az intenzív társaságomat, én pedig addigra teltem meg annyira energiával, hogy képes legyek tisztességgel végigcsinálni még egy újabb kisgyerekkort. Rossz belegondolni, hogy előfordulhat: sosem fogok már szülni, szoptatni. Imádtam szülni, várandósnak lenni! Néha még szoptatok. Vannak esték, amikor Benji olvasás után közli, hogy »Anya, cici, utolsó!« Mindezt felemelt mutatóujjal - attól végem van. És akkor kap egy picit" - meséli a színésznő, aki arról is beszámolt, hogy Benji tökéletesen óvodaérett, mindent ért és mindent csinál, amit egy ennyi idős gyerektől el lehet várni.

Szinetár Dóra néha még szoptatja kisfiátFotó: Pejkó Gergő/Facebook/Szinetár Dóra Official Fanclub

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán első közös gyermeke, Benjamin 2017 szemptemberében látta meg a napvilágot. Az édesanyja pár héttel a születése után egy interjúban árulta el, hogy kisfia Down-szindrómás.

"A napokban egy genetikai vizsgálat eredményeképpen- amit a kórházi gyermekorvosunk javaslatára készíttettünk- megtudtuk, hogy Benjamin babánk fizikailag teljesen egészséges, és bár úgy tűnik csak egy enyhe fokozatban, de Down-szindrómás. A várandósság alatt nem csináltattunk semmilyen erre vonatkozó szűrővizsgálatot az ultrahangokon kívül, mert a baba "kiszűrése"- életének elvétele- egy esetleges Down-szindróma esetén sem volt számunkra opció" - mondta akkor a színésznő.