Titokzatos üzenetet rejtett Diana hercegnő esküvői cipője

Forrás: AFP/- -
esküvő Diana hercegnő cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana elefántcsontszínű esküvői ruhája csodálatba ejtette a fél világot, és gyönyörű volt az öltözék részeként a David és Elizabeth Emmanuel által tervezett magassarkú is a lábán. A cipővel kapcsolatban most elképesztő titkok derültek ki. 

A különleges darab sarka alatt egy titkos üzenetet fedeztek fel: egészen pontosan egy C és egy D betűt, amelyek a hercegi pár keresztneveinek kezdőbetűjét jelképezte. A megható szerelmes üzenetet rejtő gyönyörű velúr cipőt 542 darab flitter és 132 darab gyöngy díszítette, orrára pedig Diana szív alakú mintát választott.

Bár a cipő talpát senki nem láthatta, de a bennfentesek szerint Diana szerint az volt a legfontosabb része öltözékének - írja a Blikk.

Forrás: AFP/-

Mint ismeretes, Diana és Károly kapcsolata - ha volt valaha jó egyáltalán - gyorsan megromlott, sőt, olyan hírek is napvilágot láttak, hogy a hercegnő tragikus balesetéhez a férjének is volt köze.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.