Nyár végére van kiírva Horvát Éva, aki második kisfiát várja. A TV2 műsorvezetője remekül van, bár az utóbbi időben fogyni kezdett.

A Borsnak beszélt a terhességéről Horvát Éva, aki hamarosan életet ad második gyermekének. A TV2 műsorvezetője nem fél a szüléstől, attól azonban tart, hogy a koronavírus negyedik hulláma pont a szülés idején robban be. Éva remek egészségnek örvend, bár az utóbbi időben fogyni kezdett.

Horváth Éva a terhessége utolsó heteiben fogyni kezdettLifeTV

"Maga a szülés nem aggaszt, magas a fájdalomküszöböm. Kórházban viszont nem szeretek lenni, de nyilván mindenki így van ezzel. A koronavírus-járvány negyedik hullámától viszont tartok, nagyon rossz lenne, ha a kisfiam világra jöttének idején törne ki. Próbálok nem erre koncentrálni. Izgatottan várjuk a kisbabás időszakot, mert mi ezt az első alkalommal is élveztük, minden pillanata maga volt a csoda. Rossz alvó vagyok, ezért számomra az sem megterhelő, ha éjszaka többször fel kell majd kelnem a babához – mondta Éva, aki az utóbbi időben elkezdett fogyni. – Szóvá is tette a védőnő, hogy ő még ilyet nem látott. Minden tápanyagot felhasznál a baba, ráadásul kevesebbet tudok enni. Csak pocakom van. De nagyon jól érzem magam, minden rendben van az egészségemmel" - mondta a lapnak Éva, aki még mindig nem talált megfelelő nevet második kisfiának.