Horváth Éva elkezdett fogyni a terhessége utolsó hónapjában - A védőnő sem látott még ilyet

LifeTV -
terhesség fogyás Horváth Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyár végére van kiírva Horvát Éva, aki második kisfiát várja. A TV2 műsorvezetője remekül van, bár az utóbbi időben fogyni kezdett.

A Borsnak beszélt a terhességéről Horvát Éva, aki hamarosan életet ad második gyermekének. A TV2 műsorvezetője nem fél a szüléstől, attól azonban tart, hogy a koronavírus negyedik hulláma pont a szülés idején robban be. Éva remek egészségnek örvend, bár az utóbbi időben fogyni kezdett.

Horváth Éva a terhessége utolsó heteiben fogyni kezdett LifeTV

"Maga a szülés nem aggaszt, magas a fájdalomküszöböm. Kórházban viszont nem szeretek lenni, de nyilván mindenki így van ezzel. A koronavírus-járvány negyedik hullámától viszont tartok, nagyon rossz lenne, ha a kisfiam világra jöttének idején törne ki. Próbálok nem erre koncentrálni. Izgatottan várjuk a kisbabás időszakot, mert mi ezt az első alkalommal is élveztük, minden pillanata maga volt a csoda. Rossz alvó vagyok, ezért számomra az sem megterhelő, ha éjszaka többször fel kell majd kelnem a babához – mondta Éva, aki az utóbbi időben elkezdett fogyni. – Szóvá is tette a védőnő, hogy ő még ilyet nem látott. Minden tápanyagot felhasznál a baba, ráadásul kevesebbet tudok enni. Csak pocakom van. De nagyon jól érzem magam, minden rendben van az egészségemmel" - mondta a lapnak Éva, aki még mindig nem talált megfelelő nevet második kisfiának.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.