Hosszú Katinka a kudarcokról: "Sokáig nagyon mérgesen úsztam, most pedig nem voltam mérges"

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
kudarc Tokio 2020 Hosszú Katinka olimpia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sikerült túl jól a tokiói olimpia Hosszú Katinkának, emiatt pedig rengeteg bántás érte. Az úszónő egy interjúban mesélt az őt ért kudarcokról, és arról, hogy érzi magát most.

A Blikk szúrta ki, hogy Katinka interjút adott a Magyarock Youtube-csatornának. Az úszónő elmondta, mi állhatott a tokiói kudarcok mögött.

Hosszú Katinka az őt ért kudarcokról beszélt Forrás: MTI/Illyés Tibor

"Nagyon sokáig nagyon mérgesen úsztam, most egy kicsit úgy éreztem, hogy az olimpián nem voltam annyira mérges, mint kellett volna. Nehezen viseltem az igazságtalanságokat. Az úszásban tudtam levezetni, ez egy egész egészséges dolog. (...) Mindig úgy éreztem, hogy ha nem szólhatok vissza, akkor az úszással tudok beszélni igazán, nem szavakkal. (...) Nagyon sok igazságtalanságot éreztem, és ahol le tudtam vezetni az az úszás volt, ami szerintem egy egész egészséges dolog" - mondta Katinka, aki most pihenni szeretne, a családja körében feltöltődni.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.