Kárpáti Rebeka megdöbbentő vallomása: "Nem tudtam kifizetni az albérletemet."

pénz albérlet anyagi helyzet Kárpáti Rebeka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kárpáti Rebeka őszinte vallomással fordult a követői felé: olyan titkot árult el az életéről, amit korábban sosem osztott meg a rajongóival. 

A szuperszexi Kárpáti Rebeka élete kívülről úgy nézhet ki, mint egy álomvilág, amelybe csak bele kellett csöppenni. Fotózások, tévés szereplések, és egyéb csillogással teli felkérések övezik az egykori szépségkirálynő napjait, ám Rebeka állítja:

az ő élete sem volt ám mindig fenékig tejfel, sőt, az sem igaz, hogy nem kellett keményen megdolgoznia a sikereiért.

A közösségi oldalán most őszintén vallott a rajongóinak, és elárulta, bizony volt olyan időszak, amikor az albérletét sem tudta kifizetni:

"(...) Azért is dolgoztam itt anno, mert már 19 éves korom óta egyedül élek és tartom el magam, és az akkori sorozatból, amiben játszottam, sajnos nem tudtam kifizetni a 25 nm-es kis albérletemet + megélhetésemet. Ezeket csak azért mondom el, mert bár sok ilyen nem jön, de azért akadnak a "neki könnyű" és a "mindent aláraktak" kommentek."

A csinos híresség nemrég egy másik komoly téma kapcsán is nyilvános vallomást tett, ám akkor nem az anyagi helyzete, hanem a családalapítás volt terítéken.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.