Hatalmas mellei miatt sérült meg a fiatal lány: rengeteg hátrány éri hatalmas keblei miatt

Forrás: Instagram/liliclemson -
mellkisebbítés mellműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mellkisebbítő műtétre gyűjt egy 20 éves brit lány, akit munka közben ért a baj, megégette a kebleit egy sütőlapon. 

Úgy néz ki, nem minden nő álmodik nagy keblekről. Esme 'Lili' Clemson ugyanis gyerekkora óta óriási hátránynak érzi őket. Ezért most nagy lépésre szánta el magát, mellkisebbítő beavatkozásra vágyik - írja a Mirror.

Esme 'Lili' Clemson mellkisebbítő beavatkozásra vágyik Forrás: Instagram/liliclemson

A 20 éves lányt gyerekkora óta csúfolják, azóta pedig már rengeteg megjegyzéseket kapott mellei mérete miatt. Rengeteg kellemetlenséget, lelki, fizikai problémát okozott neki a megszokottól eltérő mellmérete. A legrosszabb élménye az volt, mikor gyorsétteremben dolgozott, és munka közben égette meg melleit egy forró sütőlapon.

Lilit az állami egészségügyben visszautasították súlya és kora miatt, pedig a lány már 2018 óta próbálja elérni, hogy vállalják a mellkisebbítő műtétet. Most azonban a tettek mezejére lépett, és közösségi kampányt indított, hogy magánkórházban műtsék meg, amihez Körülbelül 2,5 millió forintnak megfelelő fontra van szüksége.

A fiatal lány most pénzt gyűjt a műtétre Forrás: Instagram/liliclemson

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.