Balázs Klári üzent a rosszmájú kommentelőknek: "Azt mondják, én hajtom őt, nekem semmi pénz nem elég"

Korda György színpad Balázs Klári vád munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Klári és Korda György messze nem az átlagos hazai nyugdíjasok életét élik, amiért keményen meg is dolgoznak. Ám többen azzal vádolják Klárikát, hogy a nála közel 15 évvel idősebb kedvesét ő hajszolja még mindig a munkába. 

Korda György 83 éves, mégsem pihen, fellépésekre jár és dolgozik. Balázs Klári is kiveszi a részét a munkából, mégis sokan azzal vádolják, hogy pénzéhsége miatt nem engedi Gyuri bácsit pihenni.

Klárika a rosszmájú kommentelőknek üzent. A Reptér című daluk videoklipjének forgatása okán ugyanis sokan hangot adtak annak, hogy ha Korda György pilóta lett volna, már régen nem kellene dolgoznia, és csakis felesége pénz iránti vágya miatt nem éli a békés nyugdíjas éveit.

Korda György és Balázs Klári életét a színpad teszi teljessé TV2

"Az én férjemnek és nekem is az életünk a színpad. Sosem mi jelentkezünk, hanem megkeresnek minket, ezért lépünk fel ennyit. Sajnálom, hogy mások ráérnek velem foglalkozni ahelyett, hogy inkább a saját életüket rendeznék. Büszke vagyok rá, hogy mi ketten sok mindent elértünk, és egy alkotópáros vagyunk. Ezt pedig irigylik tőlünk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.