Berki Krisztián milliós bringájával sem közlekedik szabályosan

Fotó: Szabó Gábor/Origo - Origo -
Szabálytalan kerékpár bicikli közlekedés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta eltiltotta a bíróság a vezetéstől, Berki Krisztián milliós biciklivel rója az utakat. Ám úgy tűnik, a szabályok betartása még mindig gondot okoz neki.

Miután büntetőfékezése miatt a bíróság első fokon elítélte Berki Krisztiánt, nem vezethet autót. A celeb a helyzetet egy méregdrága biciklivel oldotta meg.

Bár az ítélet ellen fellebbezett, egyelőre nincs jogosítványa, így csupán kerékpárral közlekedhet. Vagy még azzal sem?

Berki Krisztián egy Bianchi E-Omnia T TYPE típusú kerékpárral jár, amit egy Bosch Performance Line CX elektromotor hajt: akár 75-85 Nm nyomaték leadására is képes, a teljesítménye 250 watt. - járt utána a Blikk. A portál azt is megírta, hogy bár ezek alapján a celeb kerékpárja épp csak megközelíti azt a teljesítményt, amihez már vezetői engedély kellene, mégsem közlekedett vele szabályosan.

A Bors által közölt képeken ugyanis látszik, hogy Berki Krisztián felhajtott a járdára, ami tilos12 éven felüliek számára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.