Meglepő titok derült ki Diana hercegnéről - Egykori legjobb barátnője árulta el, mit tett a halála előtt

Forrás: Tim Graham Photo Library via Getty Images/Tim Graham -
Diana hercegné titok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana hercegné és legjobb barátnője kapcsolata igen intim volt, nem igazán volt olyasmi, amit ne beszéltek volna meg egymással. Kapcsolatuk azonban pár hónappal Diana halála előtt hirtelen véget ért.

Sarah Ferguson és Diana már fiatal lánykoruktól kezdve szoros kapcsolatban voltak. Miután a két nő beházasodott a királyi családba, ez a kötelék még szorosabbá vált.

Diana walesi hercegnét egykori barátnője kínos helyzetbe hozta Forrás: Tim Graham Photo Library via Getty Images/Tim Graham

Történt azonban, hogy Sarah kiadta első önéletrajzi könyvét, a My Story-t, amiben Diana kifejezett kérése ellenére, róla is leírt egy kis szösszenetet, ami ráadásul igen kínos helyzetbe hozta a hercegnét, ez lehetett az oka eltávolodásuknak - írja a Daily Star.

Ebben a rövid történetben Sarah arról ír, hogy egyszer kölcsönkért Diana hercegnétől egy cipőt, ám utána szemölcs lett a lábán. Ez lehetséges, hogy a barátnő számára viccesnek tűnt, ám Dianára nézve igen kínos volt.

Ez is érdekelhet: Ők voltak Diana hercegné titkos szeretői

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.