Pista gazdának három fő elvárása van: "Már nem az a fontos, hogy egy nőnek mekkora a mellbősége"

Forrás: RTL Klub -
elvárások Házasodna a gazda szerelem Pista gazda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 60-as Pista gazda a Házasodna a gazda történetének legidősebb párkeresője, ettől függetlenül hozzá is szép számmal  jelentkeztek korban hozzá illő hölgyek.

Pista gazda még nem tett le róla, hogy rátaláljon a szerelem. Leendő társával kapcsolatban három fő elvárása van: szeresse a tanyát, ahol él, szeresse azt, amivel foglalkozik és lehetőleg őt is szeresse. 60 felett azért megváltoznak a prioritások, már nem a külsőségekkel foglalkozik az ember - írja a Story Magazin.

- nyilatkozta Pista gazda, akinek elvált férfiként sosem volt gondja az ismerkedéssel. A randikra általában meghívja a hölgyeket a tanyára és ott próbálja elkápráztatni őket. A problémák általában a kapcsolatok későbbi fázisában adódnak.

Pista gazda olyan asszonyt keres, akivel jókat tudnak beszélgetni és nagyokat romantikázni a tanyán a kemence előtt Forrás: RTL Klub

A gazda a sminket sem szereti, ő a természeteség híve. Szeret hosszan udvarolni, virágot vinni a nőnek. Számára az a jó ismerkedés, ha hónapokig tart, amíg eljutnak az ágyig. Leginkább olyan asszonyt keres, akivel jókat tudnak beszélgetni és nagyokat romantikázni a tanyán a kemence előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.