Rihanna a világ leggazdagabb énekesnője: ezzel szerezte a vagyona legnagyobb részét

gazdagság vagyon billiomos Forbes Rihanna énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Forbes becslése szerint Rihanna a világ leggazdagabb zenésze, de vagyonának nagy részét nem a zenélésből szerezte, hisz öt éve nem adott ki új albumot. 

Robyn Fenty, azaz Rihanna 2017-ben indította el kozmetikai cégét, a Fenty Beauty-t, mellyel sikerült belépni a milliárdosok klubjába. Rihanna értéke 1,7 milliárd dollár, a Forbes becslései szerint ezzel ő a világ leggazdagabb zenésze, és Oprah Winfrey után a leggazdagabb női szórakoztató művész - írja a Forbes.

Rihanna AFP

Az érdekesség, hogy vagyonát nem zenei karrierjének köszönheti, a becslések szerint 1,4 milliárd dollár a Fenty Beauty bevételeiből származik, amelynek 50%-ban tulajdonosa. Az énekesnő ezenkívül 270 millió dollár bevételelre tett szert, ugyanis 30% részesedése van a Savage x Fenty nevű fehérneműcég bevételeiből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.