Tornóczky Anita fotóin szembesült azzal, mennyire meghízott. Mivel nagyon zavarta a 10 kiló súlyfelesleg, szigorú edzésbe kezdett.

Tornóczky Anitának nem volt könnyű az elmúlt időszak és ez a testén is meglátszott: tíz kiló súlyfelesleg kúszott fel rá. 

Először csak arra lettem figyelmes, hogy eltűnt az arccsontom, ami addig kifejezetten látványos volt. Aztán elkezdett picit lógni a bőr az államnál, és bár arányosan, minden testrészemre rakódott pluszkiló, a vége az lett, hogy nagydarabnak éreztem magam és ez nagyon zavart"

- mesélte Anita a Story Magazinnal, aki gyógyulása után komoly edzésbe és szigorú diétába kezdett. Az meg se fordult a fejében, hogy plasztikai sebészhez forduljon, amíg csak lehet, mindent önerőből szeretne elérni. Az életmódváltásnak meglett az eredménye, Anita már leadta a 10 kilót, ami felkúszott rá. 

Tornóczky Anita felszedett pár kilót, de már sikerült is leadnia.Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Anita leginkább önmaga miatt változtatott, párja, Miklós, aki a nehéz időkben is mellette állt, így is odavolt a műsorvezetőért.

Csak engem zavart a változás, a páromnak plusz tíz kilóval is tetszettem., ez pedig óriási megnyugvás és jó érzés egy nő számára"

- mondta Anita, aki nyitott a házasságra és bízik benne, hogy hamarosan gyermekei is születnek.