Rácz Jenő az esküvőről: "Megláttam a menyasszonyomat, és elállt a lélegzetem"

Forrás: Instagram -
Gyuricza Dóra esküvő Rácz Jenő menyasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rácz Jenő és Gyuricza Dóra múlt hétvégén házasodtak össze. A pár nagyon készült az esküvőre, mindketten a legjobb formájukban szerették volna kimondani a boldogító igent. Jenő 12 kilót fogyott, és úgy tűnik, Dóri is tökéletesen nézett ki.

Jenő és Dóri a Best magazinnak meséltek az esküvőjükről. A vőlegény bizony elsírta magát, amikor meglátta a menyasszonyát.

Instagram

"Amikor a zene megszólalt, már könnyekig hatódtam. Majd édesapja oldalán megláttam a menyasszonyomat, és elállt a lélegzetem. Fejbekólintott, hogy én vagyok a világ legszerencsésebb embere, hogy ez a csodálatos, gyönyörű nő percek múlva már a feleségem lesz. Na, akkor már nem tudtam uralkodni magamon" - mesélte Jenő, aki úgy gondolja, ennél szebb napjuk már csak akkor lesz, amikor a gyermekük megszületik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.