Elképesztő: Britney Spearst meglopta az apja

Forrás: Getty Images/2017 Scott Dudelson/Scott Dudelson -
világsztár Britney Spears énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Támadásba lendült Britney Spears, akinek a képviselője úgy véli, az apját azonnal el kell távolítani az énekesnő mellől.

Az énekesnő ügyvédje hivatalosan iskezdeményezte, hogy azonnal távolítsák el Britney Spears apját a lánya mellől és ne férhessen hozzá a pénzhez sem. Álláspontjuk szerint James Spears visszaélt lánya vagyonával. Az ügyvéd szeretné, ha a tárgyalást időpontját előrébb hoznák - írja a Blikk.

Britney Spears nehéz időszakon megy keresztül. Forrás: Getty Images/2017 Scott Dudelson/Scott Dudelson

Az ügyvéd elmondása alapján énekesnő olyannyira érzelmileg labilis állapotban van, hogy minden nap számít számára. A vizsgálatmegalapozott az énekesnő önállóságát tekintve, de csak akkor lehet megkezdeni, ha már Mr. Spears-t eltávolítják a felügyeletből. Természetesen a pénzügyeit is átvizsgálják, ugyanis elég valószínű, hogy Britney édesapja csomó pénzt ellopott a lányától.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.