Britney Spears támadásba lendült: "Szeretnék vádat emelni az apám ellen"

Forrás: Getty Images/2017 Scott Dudelson/Scott Dudelson -
vád gyámság fordulat Britney Spears per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney Spears kisebb győzelmet aratott, amikor sikerült elérnie a bíróságon, hogy végre a saját ügyvédje képviselheti az évek óta húzódó gyámsági ügyben. 

Britney Spears új ügyvédje, aki először beszélt nyilvánosan a popsztár nevében, felszólította édesapját, Jamie-t, hogy önként mondjon le a gyámságról, mondván, hogy ez ügyfelének az érdeke.

Britney Spears szeretne vádat emelni édesapja ellen. Forrás: Getty Images/2017 Scott Dudelson/Scott Dudelson

Britney Spears 2008 óta először szólalhatott fel az egyik tárgyaláson, ahol azt állította, hogy azt hitte, meg akarják ölni és és már több, mint visszaélés a gyámsággal. Az énekesnő azt is elmondta egy Los Angeles-i megyei bírónak, hogy hivatalos vádat szeretne emelni édesapja ellen.

- nyilatkozott elszántan a popsztár, aki már nagyon rosszul viseli az évek óta tartó hercehurcát, legutóbb már a rajongóinak is beszólt. Az édesapja nagyon sok mindenben korlátozza: engedélye nélkül nem mehet férjhez, nem eshet teherbe és akaratán kívül erős gyógyszert szedetnek vele.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.