Szegedi Fecsó a kisfiáról: "Néha rájön az agresszív hiszti"

TV2 -
apaság Szegedi Fecsó apa szankció gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivien exférje nagyon élvezi az apaságot, rengeteg időt tölt együtt hároméves kisfiával. Gyereknevelésben a határozottságot, a szabályok felállítását és következetességet tartja szem előtt.

Szegedi Fecsó egyre több apa-fia programot szervez kisfiával, Edwarddal. A Mokkában az apaság és a gyermeknevelés örömteli és boldog, de olykor nehéz pillanatairól mesélt:

"Nagyon sok időt töltök az Edwarddal. Heti 3-4 napot együtt vagyunk. Végre eljött az a kor, ami nem az állandó gyerekfelügyeletről szól, hogy szaladgálok utána, (...) most már elég, ha csak szemmel követem a gyereket és már ott marad a környezetemben. Nagyon aktív gyerek. Próbálom az önállóságra nevelni. Amikor elmegyünk a strandra, a kezébe adom a pénzt, és ő elmegy fagyit venni. Én figyelem távolról. Fagyival és a visszajáróval jön vissza. (...) Az óvodai beszoktatás nekünk csak 15 percig tartott. (...) Azt mondták, ilyen rugalmas gyereket nem nagyon láttak."

Szegedi Fecsó sok időt tölt a fiával, Edwárddal. Forrás: Szegedi Fecsó / Instagram

Elmesélte azt is, hogyan éli meg, ha szankciókat vezet be:

„Néha rájön az agresszív hiszti, akkor berakom a szobájába pár percre és akkor lenyugszik. (...) Néha fáj a szívem, de meg kell hozni ezeket a szankciókat, ami a gyerek fejlődéséhez kell, és ettől függetlenül partnerként kezelem a gyereket."

Fecsó nemrég egy helyen nyaralt exével, Vasvári Viviennel, ahonnan mindketten töltöttek fel képet közös gyermekükről is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.