Vasvári Vivien exférje nagyon élvezi az apaságot, rengeteg időt tölt együtt hároméves kisfiával. Gyereknevelésben a határozottságot, a szabályok felállítását és következetességet tartja szem előtt.

Szegedi Fecsó egyre több apa-fia programot szervez kisfiával, Edwarddal. A Mokkában az apaság és a gyermeknevelés örömteli és boldog, de olykor nehéz pillanatairól mesélt:

"Nagyon sok időt töltök az Edwarddal. Heti 3-4 napot együtt vagyunk. Végre eljött az a kor, ami nem az állandó gyerekfelügyeletről szól, hogy szaladgálok utána, (...) most már elég, ha csak szemmel követem a gyereket és már ott marad a környezetemben. Nagyon aktív gyerek. Próbálom az önállóságra nevelni. Amikor elmegyünk a strandra, a kezébe adom a pénzt, és ő elmegy fagyit venni. Én figyelem távolról. Fagyival és a visszajáróval jön vissza. (...) Az óvodai beszoktatás nekünk csak 15 percig tartott. (...) Azt mondták, ilyen rugalmas gyereket nem nagyon láttak."

Szegedi Fecsó sok időt tölt a fiával, Edwárddal.Forrás: Szegedi Fecsó / Instagram

 Elmesélte azt is, hogyan éli meg, ha szankciókat vezet be:

„Néha rájön az agresszív hiszti, akkor berakom a szobájába pár percre és akkor lenyugszik. (...) Néha fáj a szívem, de meg kell hozni ezeket a szankciókat, ami a gyerek fejlődéséhez kell, és ettől függetlenül partnerként kezelem a gyereket."

 Fecsó nemrég egy helyen nyaralt exével, Vasvári Viviennel, ahonnan mindketten töltöttek fel képet közös gyermekükről is.