Lélegzetelállító: Formás popsit villantott a Balaton partján Som-Balogh Edina - Fotó

Forrás: www.schlovicskokatamakeup.hu -
fotó Som-Balogh Edina bikini Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dögös bikinis fotóval jelentkezett be Instagram-oldalán Som-Balogh Edina, aki a Balaton partján élvezi a forró augusztusi napokat.

Som-Balogh Edináról eddig sem volt titok, hogy a hazai sztáranyukák közül ő az egyik legcsinosabb. Ez már akkor kiderült, amikor rendszeresen szerepelt a képernyőkön, de persze közösségi oldalára feltöltött szexi fotói is erről árulkodnak.

Edina a forró nyári napokat igyekszik minél kevesebb ruhában, főként bikiniben átvészelni, ami valljuk be, rendkívül jól áll a kétgyermekes édesanyának.

Legújabb fotóján a Balaton partján tölti jól megérdemelt pihenését, a rajongók pedig szexi bikinijének köszönhetően tökéletes alakját és formás popsiját is megcsodálhatják.

"Mindig is a csendes strandokat szerettem, nehéz a Balatonnál olyan partot találni, ahol kevesen vannak. Nekünk évek óta megvan a kedvenc helyünk... Ti a tömött vagy a csendes strandokat szeretitek inkább?" - tette fel a kérdést követőinek a közösségi oldalán a szexi sztármami.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.