Titkos lánykérésre készül a népszerű magyar énekes: "Szeretném, ha minden meseszerű lenne"

Tarcsi Zoltán lánykérés Jolly titkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két és fél éve van együtt Jolly és kedvese. Úgy tűnik, hogy közösen tervezik a jövőjüket, ugyanis az énekes titkos lánykérésre készül.

Jolly és szerelme, Szuperák Barbara közel három éve alkotnak egy párt és mindketten úgy érzik, hogy megtalálták a másik felüket és együtt szeretnék leélni az életüket.

"Két és fél éve vagyunk együtt, érzem, hogy vele szeretném leélni az életemet. Már szóba is kerültek komoly témák, mint a családalapítás, gyermekvállalás és a közös otthon is.

Mindent együtt csinálunk, Barbi a barátom, a kedvesem, a szerelmem, minden egy személyben, és bár tudom, hogy ő is komolyan gondolja a kapcsolatunkat, azért egy picit félek a nagy korkülönbség miatt, hiszen húsz évvel fiatalabb nálam. Még szeretnénk egy kicsit élni, de az is biztos, hogy együtt akarjuk tölteni minden percünket. Mióta együtt vagyunk, alig töltöttünk külön időt, de ha valami miatt mégis messze vagyunk a másiktól, akkor is egymással álmodunk" - mesélte a Blikknek Jolly.

Jolly és Barbara között dúl a szerelem Forrás: Jolly Instagram

Jollynak ugyan korábbi házassága zátonyra futott, ennek ellenére még mindig hisz a házasság intézményében.

"Titkos lánykérésre készülök, és szeretném, ha minden meseszerű lenne, amikor felteszem Barbinak a nagy kérdést. Nem akarok több részletet elárulni róla, mert azt szeretném, ha a kedvesem igazán meglepődne, akkor térdelnék le elé a gyűrűvel, amikor egyáltalán nem is számít rá"

- mondta az énekes.

"Azt nem tudom, hogyan szervezi meg a ceremóniát, és a gyűrűt hogyan veszi meg a tudtom nélkül, mivel mindig mindent együtt csinálunk. Ismerem már őt, akár egy pici gesztusból, egy elejtett szavából tudom, mire készül. Ettől függetlenül nagyon szeretném, hogy meglepetés legyen, és nem is akarnám előre tudni, mikor kéri meg a kezem. Azt azért mondtam neki, ha eljön az idő, akkor tudnia kell, hogyan tegye, milyen körülmények legyenek.

Nem diktáltam le neki, mire vágyom, mert azt gondolom, ezt tudnia kell. Hiszen ha velem tervezi leélni az életét, akkor ennyire ismernie kell. Fontos, hogy olyan legyen, ahogyan megálmodtam, de biztosan mindent megtesz majd azért, hogy így legyen"

- árulta el a lapnak Barbara.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.