Ilyet fotót ritkán látunk Szinetár Dórától - a magyar tengernél szexizik a háromgyermekes édesanya

vetkőzés Nyár Szinetár Dóra bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra meglepően dögös és csalóka fotót posztolt közösségi oldalára: a színésznő a Balaton közepén napfürdőzik, nem is akárhogyan.

Ahogy arról mi is hírt adtunk, Szinetár Dóra és Makranczi Zalán a napokban ünnepelték hatodik házassági évfordulójukat. A színésznő egy nagyon cuki közös, nyaralós fotóval köszöntötte férjét Instagram-oldalán, és elárulta, hogy másfél napot töltöttek egy balatoni vitorláshajón.

Nos, az évfordulós vallomáson és a férjével közös fotókon kívül kívül Dóri egy igen szexi felvételt is megosztott követőivel. A fotót elnézne nagyon úgy fest, hogy a színésznő a vitorlázás egy bizonyos pontján úgy döntött, megválik felesleges ruhadarabjaitól, és félmeztelenül sütteti barnára magát. A kép viszont nagyon csalóka, Dóri valójában bikiniben napfürdőzik a magyar tengernél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.