Fésűs Nelly nem tudna gyenge férfival élni, az irányítás azonban mégis az ő kezében van.

Fésűs Nelly és a férje között folyton izzik a levegő, a kívülálló úgy láthatja, hogy a legnagyobb boldogságban élnek. Hogy ez így van-e, arról a művésznő a holnap megjelenő HOT! magazinban mesél.

Fésűs Nelly hátulról irányítja férjétForrás: Fésűs Nelly/Instagram

"Nem tudnám elképzelni, hogy gyenge férfival éljek együtt: másodperceken belül leuralnám – már volt rá példa. Lajosra fel tudok nézni, és ez fontos. Ami a döntési jogokat illeti, szerinte mindig úgy van minden, ahogy én szeretném. És tényleg úgy van, de azért, mert rájön, hogy viszonylag jól látom a dolgokat" - meséli a magazinban a színésznő. "Vele viszont nem lehet erőszakoskodni: az a típusú férfi, aki mindenféle ellenállást elutasít. Finoman, hátulról »irányítom«, hogy úgy tűnjön, mintha ő akarta volna, hogy úgy legyen. Lajos csak úgy hívja: őziketerrort alkalmazok rajta."

Nelly a friss HOT!-ban, egy mélyinterjú keretében arról is mesél, hogyan zajlik az életük nagycsaládosként, de azt sem rejti véka alá, hogy a napi teendők mellett mennyi idejük jut a férjével egymásra. Keressétek a HOT!-ot digitális formában is, itt!

Sosem hallott titkok láttak napvilágot Fésűs Nellyről: ez derült ki a színésznőről.