Ilyen édes pici lány volt Tóth Gabi és testvére, Vera: közös fotó a családi albumból

Tóth Gabi gyerekkor Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még soha nem látott Verával közös posztolt a gyerekkorukból Tóth Gabi. A két énekesnő kiskori fotójától ti is elolvadtok. 

"Jó reggelt! Na kik ezek a "jómadarak" a képen? Mondjuk nem nehéz kitalálni. Akkor még nem sejtettük, hogy ennyi közös élményben, sikerben lesz részünk.. Verával énekelni olyan érzés, amit szavakban nehéz lenne kifejezni" - írta gyerekkori fotójukhoz Gabi és azt is elárulta, hol lesz a következő közös fellépésük nővérével.

Gabi és Vera egyébként minden helyzetben kiállnak egymás mellett, megvédik egymást, aggódnak egymásért. "Borzalmasan megvisel engem az, amikor őt bántják, mert pontosan tudom, hogy miért vállal el egy munkát. Én szenvedek. Próbálok neki segíteni, de hiába, mert szegény annyira el tud keseredni. Gabi egy felnőtt nő, anya, de ugyanakkor megvan benne a kisgyermek" – mesélte Joshi Bharatnak a Life TV műsorában Vera.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.